Η Telepost στα Βαλκάνια

εταιρεία TELEPOST

Καλώς Ορίσατε στην Telepost

Η TELEPOST είναι μια εταιρεία η οποία ειδικεύεται στα συστήματα σωληνωτού ταχυδρομείου, τα οποία αποτελούν πολύτιμο εργαλείο στις σύγχρονες και επιτυχώς διοικούμενες επιχειρήσεις, για περισσότερα από 30 χρόνια.

Τα συστήματα σωληνωτού ταχυδρομείου μεταφέρουν με αέρα μέσω σωληνώσεων, γρήγορα (6m/sec) και με ασφάλεια, έγγραφα, χρήματα, μικροαντικείμενα και διάφορα δείγματα, υγρά ή στέρεα, από όροφο σε όροφο, από το ένα σημείο στο άλλο, όπως και από κτήριο σε κτήριο που είναι ανεξάρτητο το ένα με το άλλο, με διέλευση των σωληνώσεων υπόγεια ή εναέρια.

Η TELEPOST έχει αποδείξει ότι είναι ο πλέον πιο αξιόπιστος συνεργάτης στις ολοκληρωμένες λύσεις σ’ αυτό το είδος της ενδοεπιχειρησιακής επικοινωνίας πιστοποιημένη με H.M.S. Έχει συνεργαστεί με αρκετούς κατασκευαστικούς οίκους Σωληνωτών Ταχυδρομείων στην Ευρώπη και τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται αποκλειστικά με την TELECOM της Ολλανδίας.

Τα συστήματα μεταφοράς μεγάλης ταχύτητας χρησιμοποιούνται σε διάφορες εταιρείες, νοσοκομεία, βιομηχανίες, supermarket, γραφεία, τράπεζες κ.λπ. Γενικά, το σύστημα λειτουργεί και αποδίδει σχεδόν σε κάθε απαιτητικό περιβάλλον εργασίας. Μπορεί να έχει απεριόριστο αριθμό συνδέσεων και να προσαρμοστεί έτσι ώστε να καλύπτει κάθε είδους ειδικές ανάγκες. Οι αποστάσεις που εξυπηρετεί το σύστημα είναι σχεδόν απεριόριστες και αντικείμενα βάρους 0.5 έως 15 kg μπορούν να μεταφερθούν μέσα σε σωλήνες διαμέτρου από 6 έως 50 cm.

Αποτελεί διαπίστωση ότι τα σωληνωτά ταχυδρομεία είναι από τις περιπτώσεις που η τεχνολογία γίνεται υπερπολύτιμο εργαλείο στην υπηρεσία του ανθρώπου. Ένα σωληνωτό ταχυδρομείο ελευθερώνει το προσωπικό από την πίεση της δουλειάς μειώνοντας τον χρόνο μεταφοράς σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Επίσης, εξοικονομεί χρόνο, κόπο και χρήμα, μειώνοντας άσκοπες εργατoώρες και προσφέρει τη μεγαλύτερη ασφάλεια στις εσωτερικές μεταφορές σε οποιαδήποτε εταιρεία.

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε τα ποιοτικότερα προϊόντα στην αγορά στη χαμηλότερη δυνατή τιμή χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα.
Η φιλοσοφία μας είναι να βάζουμε τον πελάτη πάντα πρώτο. Θέλουμε να έχουμε όχι απλά ικανοποιημένους πελάτες αλλά πραγματικά κερδισμένους.
Η υπόσχεσή μας είναι πως θα μείνετε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Κρατάμε πάντα τις υποσχέσεις μας, όπως μπορούν να διαβεβαιώσουν και οι πελάτες μας.
Στόχος μας η ποιότητα και η αξιοπιστία! Εχθρός μας η εξαπάτηση και η αδιαφορία!