Το Όραμα μας:

Η TELEPOST δημιουργήθηκε το 1980 και έχει ως κύριο σκοπό την αυτοματοποίηση των μεταφορών μέσα στις επιχειρήσεις. Κύριο μέλημά της είναι να κάνει την καθημερινότητα των εργαζομένων και τον τρόπο εργασίας πιο ξεκούραστο, πιο ασφαλή και πιο γρήγορο. Δημιουργώντας σταθερές, μακροχρόνιες και ειλικρινείς σχέσεις προσπαθούμε πάντα για το μέγιστο συμφέρον των πελατών μας και τη βέλτιστη απόδοση των συστημάτων μας.

Σύμμαχός μας η ποιότητα και η αξιοπιστία!

Εχθρός μας η εξαπάτηση και η αδιαφορία!

Σε έναν κόσμο που η τεχνολογία εισβάλλει στις ζωές των ανθρώπων η TELEPOST εκμεταλλεύεται μόνο τα θετικά χαρακτηριστικά της και την κάνει φιλική προς εσάς. Γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι.

Ποιοι είμαστε:

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε τα ποιοτικότερα προϊόντα στην αγορά στη χαμηλότερη δυνατή τιμή χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα.
Η φιλοσοφία μας είναι να βάζουμε τον πελάτη πάντα πρώτο. Θέλουμε να έχουμε όχι απλά ικανοποιημένους πελάτες αλλά πραγματικά κερδισμένους.
Η υπόσχεσή μας είναι πως θα μείνετε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Κρατάμε πάντα τις υποσχέσεις μας, όπως μπορούν να διαβεβαιώσουν και οι πελάτες μας.
Στόχος μας η ποιότητα και η αξιοπιστία! Εχθρός μας η εξαπάτηση και η αδιαφορία!

Μοναδικά Πλεονεκτήματα:

Από το 1980 στην ελληνική αγορά με πάνω από 150 εγκατεστημένα έργα.
Ποιότητα εγκαταστάσεων με λειτουργικότητα 99%.
Αμεσότητα στο Service έως και 24 ώρες, 365 μέρες τον χρόνο.
Εγγυήσεις συστημάτων έως και 5 χρόνια!

Η Ομάδα μας

Τάσος Καζαριάν
Τάσος ΚαζαριάνΙδρυτής
Ξεκινώντας το 1980 έθεσε τα θεμέλια και τα στάνταρ για τη λειτουργία της Telepost, με γνώμονα την ποιότητα προς όφελος των πελατών.
Κων/νος Καζαριάν
Κων/νος ΚαζαριάνΓενικός Διευθυντής
Συνεχίζει το έργο της Telepost με καινοτόμες ιδέες και πρωτοποριακές τεχνολογίες, επεκτείνοντας την εταιρεία εντός και εκτός Ελλάδος.
Ράνια Καζαριάν
Ράνια ΚαζαριάνΔιευθύντρια Οικονομικών
Αξιόπιστο στήριγμα της επιχείρησης, που φροντίζει επί 20 χρόνια τη γραμματειακή υποστήριξη και το τμήμα οικονομικών.
Απόστολος Παπαπέτρου
Απόστολος ΠαπαπέτρουΤμήμα Παραγωγής
Μηχανολόγος Μηχανικός του Πολυτεχνείου έχει αναλάβει να φέρνει σε πέρας το δύσκολο έργο των εγκαταστάσεων.
Κώστας Βαφειάδης
Κώστας ΒαφειάδηςΤμήμα R&D και Service
Ηλεκτρονικός με Master , συμβάλει στην ερευνά και ανάπτυξη της εταιρείας μας με πολλές γνώσεις αυτοματισμού και προγραμματιστικές ικανότητες.
Αριστείδης Κίτσιος
Αριστείδης ΚίτσιοςΤμήμα Service
Νέο μέλος τις ομάδας που έχει αναλάβει το τμήμα του Service. Γρήγορα αναπτυσσόμενος με πολλές φιλοδοξίες ολοκληρώνει άμεσα ότι αναλαμβάνει με επιτυχία.